SmartCoach

IS NOT A DIET, IT IS AN EDUCATED LIFESTYLE.

Dobrodošli u NutriCoach!

Dobrodošli
u NutriCoach!

Kao zaseban deo SmartCoach grupacije, NutriCoach je napravljen kako bi postojala opcija nutrition coachinga na najvišem nivou odvojeno od samog treninga.

Naš princip rada je takav da osim personalizovanih smernica za svakog klijenta, pružamo sveobuhvatnu edukaciju u vezi sa ishranom i dnevnim navikama koje smatramo pravilnim putem za svakoga ko želi da bude zdrav, u formi i u mogućnosti da zauvek održi rezultate postignute pomoću razumevanja celokupne slike šta znači hraniti se zdravo i za svoje ciljeve.

PLAN ISHRANE JE SAMO DEO!

Planovi ishrane kakvi se mogu naći na internetu svakako mogu da donesu napredak
ali je jako teško održati rezultate bez dubokog shvatanja ishrane i usvajanja mentaliteta zdrave ishrane sa razumevanjem.

Recimo da ceo život jedete na jedan način i da vas je to dovelo u poziciju da želite promenu. Plan ishrane koji vam je neko napravio ili ste ga iskopirali od nekud vam verovatno može doneti rezultate. Kada se to desi, dolazimo do pitanja ŠTA SAD?

Ukoliko se ipak vratite na stare navike, logično je da će se vratiti i stari izgled i nivo zdravlja… Ukoliko nastavite po tom planu, sva je prilika da će vam biti monotono i neodrživo. Isto važi i za novi plan koji bi opet mogao da napravi još jedan krug rezultata, a onda bi se našli u istoj poziciji.

ZATO JE NutriCoach drugačiji!

Naši klijenti dobijaju uputstvo za ceo život!
Osim primera nedeljne ishrane, naš sistem sadrži i sve vrste uputstava i edukacije koji su potrebni za kontinuitet. Ideja nam je da svako treba da se istrenira da ima zdrave izbore
i organizaciju i da se ni u jednom trenutku ne oseća da se nečega odriče jedući zdravo.
Usvajanje zdravih navika korak po korak i nije toliki problem ukoliko se to radi polako
i postepeno na glavnim prioritetima, dajući sebi vremena da se uverite u benefite koje promena daje.

Pored biblioteke video edukacije, pdf-ova i e-book-ova naš sistem se zasniva i na KONSULTACIJI i NEPREKIDNOJ KOMUNIKACIJI.
Nedeljni i mesečni check-inovi nam služe da se uverimo da idemo u dobrom smeru,
a whatsapp komunikacija kao neposredni kontakt gde smo stalno dostupni za pitanja, objašnjenja i naravno da damo podršku i smernice oko specifičnih prepreka.

Simbol edukativne
knjige pravilne ishrane
tzv. NutriCoach.

Krug kao simbol znanja.
Kada učimo naš krug
znanja se proširuje.

Simbol napretka
uz NUTRIcoach.