Ako ti je cilj da dostigneš pun potencijal svog tela, najviši nivo energije ikada i najbolju telesnu kompoziciju, na pravom si mestu!

  • Da li znaš da planovi treninga i ishrane moraju biti pravljeni baš za tebe, u skladu sa tvojim sposobnostima, navikama i ciljevima?
  • Da li shvataš da lutanje u treningu bez plana i ciljeva ne može da ti napravi dobar rezultat?
  • Da li želiš da naučiš o treningu i ishrani dovoljno da zauvek možeš bez muke i odricanja da održiš dobru telesnu kompoziciju, nivo zdravlja i mentalne performanse?

Mi imamo rešenje za tebe

Naša platforma je napravljena po #trenirajpametno konceptu, što znači da mi:

-testiramo tvoje kretanje i definišemo nedostatke
-sprovodimo sa tobom detaljan intervju u vezi navika, istorije i shvatanja treninga, ishrane i svega ostalog
-pravimo plan treninga u skladu sa slabostima i nedostacima u kretanju, kao i ciljevima koje imaš i to SAMO ZA TEBE I PREMA ONOME ŠTO SI TRENUTNO
-pružamo detaljnu edukaciju u vezi ishrane, postavljamo realne i lako ostvarljive ciljeve i dajemo svu moguću podršku tako da TI znaš šta treba da jedeš i kada i da sve to možeš sa razumevanjem i bez osećaja da se odričeš. ODRŽIVOST JE KLJUČ!
-pružamo neprekidnu podršku u treningu preko uvek otvorene komunikacije (odgovaramo na sva pitanja u roku od 24h), gledanja videa i korigovanja izvođenja vežbi i preko nedeljnog check-ina koji služi da potvrdimo da smo na pravom putu i da su sve nedoumice otklonjene. U opciji uživo su naši treneri sve vreme prisutni i pokret ispravljaju na licu mesta.

Online model saradnje

1

Popunjavanje našeg upitnika

Putem ovog upitnika saznajemo osnovne informacije u vezi tebe, tvojih navika, izazova i iskustava.
2

Procena tvog fizičkog stanja

Nakon registrovane uplate, dobićeš od nas uputstvo kako da snimiš kratak video u kome izvodiš nekoliko pokreta što nam je neophodno kako bi imali jasnu sliku o prioritetima i fokusima prilikom pravljenja programa.
3

Konsultacija putem video poziva ili uživo

Kada kompletiramo prva dva koraka, kontaktiramo te i dogovaramo se o terminu kada pričamo o treningu, ciljevima, izazovima, ishrani, navikama i svemu ostalom.
4

Dizajn programa i ostalih smernica

u roku od 7 dana očekuj od nas detaljan program, smernice za korišćenje naše platforme, smernice u vezi ishrane i životnih navika i sve ostalo što je potrebno da dostignemo tvoje ciljeve.
5

Podrška trenera

Program sprovodimo u tvojoj teretani ili kod kuće, a naša platforma omogućava da smo sve vreme u kontaktu kako bi ispravljali pokrete koje radiš preko videa i kako bi ti pružili svu potrebnu podršku kroz chat, konsultacije i slično.
Prijavi se

Uživo model saradnje

1

Popunjavanje našeg upitnika

Putem ovog upitnika saznajemo osnovne informacije u vezi tebe, tvojih navika, izazova i iskustava.
2

Procena tvog fizičkog stanja

Nakon registrovane uplate, kontaktiraćemo te u roku od 24h kako bi se dogovorili o terminu tvog prvog dolaska gde radimo testiranje tvog kretanja, a zatim pričamo o tvojim ciljevima, izazovima, navikama i svemu ostalom što je neophodno za izradu vrhunskog plana.
3

Pristup našoj platformi i počinjemo!

U roku od 5 dana od nas očekuj parametre za pristup našoj platformi na kojoj te čeka gotov program treninga i uz njega smernice i alate u vezi ishrane i ostalih navika, a to je i trenutak kada definišemo termine kada ćeš dolaziti na trening. POČINJEMO!
4

Podrška trenera

Pri svakom tvom dolasku na trening, treneri su tu da ti objasne trening, isprave pokret, brinu o bezbednosti i efikasnosti i da daju svu potrebnu podršku
Prijavi se

Koliko je važno imati ciljeve? Mnogo!

Kada zajedno postavimo ciljeve, tada je lako da od njih napravimo manja poglavlja, postavimo realan plan koji ćemo pratiti i uživati u procesu.

 

Zašto je važno uživati u procesu?

Zato što je to jedini način da se napravljeni rezultati održe!

Samo ukoliko na postupan i razumljiv način uvodiš promene u svoj život, moći ćeš da promeniš svoj identitet. Tako će rezultati koji su došli iz procesa postati deo tebe a ne prolazna faza koja prestaje kad se vratiš starim navikama, jedinim koje razumeš. Dugoročna fines strategija koju nudimo je baš to, KORAK PO KORAK DO IDEALNOG ZA TEBE!

Kako mi doživljavamo trening?

Kao mentalnu i fizičku higijenu koja mora biti deo svakog zdravog čoveka.

Čovek je sistem napravljen za kretanje i jedino kontinuitet u toj našoj primarnoj funkciji nas održava zdravim, vitalnim i bez bolova…

Tokom 9 godina rada i preko 30.000 sati na terenu sa preko 5000 klijenata učili smo o ljudskom kretanju, navikama i sticali iskustvo koje nam u ovom trenutku sa dosta samopouzdanja omogućuje da kažemo: ZNAMO ŠTA JE DOBRO ZA TEBE.

A pod time podrazumevamo da znamo kako da ispraviš svoje držanje, funkcionalno ojačaš, uvedeš zdrave navike, optimizuješ ishranu i postaneš najbolja verzija sebe do sada.

Prijavi se