SmartCoach

Faktori uključeni u pravljenje programa

Šta sve sagledamo kod pravljenja vaših programa u teretani i van nje:

Dostupnost opreme

Mi prilagodjavamo program opremi koja vam je na raspolaganju, bilo da ste u kucnim uslovima ili u teretani naš cilj je da napravimo optimalan odabir vežbi kako bi trening bio dinamičan i efektivan.

Frekvencija treninga

Broj treninga u nedelji odredjujemo uzimajuci u obzir vaš fitness-a, energije i vremena na raspolaganju na nedeljnom nivou kako bi odredili idealnu dozu koja pruža kontuinirane rezultate, a uz to omogućava i konzistentnost.

Iskustvo

Odabir vežbi se takodje prilagodjava vašem iskustvu i vašoj sposobnosti da se krećete pravilno. Ako ste iskusniji vežbač dobijate naprednije varijacije vežbi koje su jako efektivne, dok ako ste manje iskusni dobijate regresirane varijante kako bi ste mogli da izgradite naviku i naučite sve obrazce pokreta što će vam služiti kao baza za uspešno treniranje za ceo život!

Istorija

Istorija vašeg treniranja nam daje uvid u to na kom ste nivou (početni, srednji ili napredni) što diktira kompleksnost programa. Takodje istorija grešaka, zašto nešto niste uspeli takodje odredjuje šta su glavni prioriteti van teretane i na čemu treba da poradimo kako bi uz naše vodstvo bili uspešni!

Ciljevi

Opšti ciljevi poput gubitna telesne kilaže, dobijanja mišićne mase ili oba su samo krajnje odrednice. Mi svaki makro cilj razlažemo i mnoštvo manjih dostižnijih ciljeva koji vam pomažu da ostanete na pravom putu, budete motivisani i jasnim merljvim koracima vas guraju ka krajnjim ciljevima.

Fizička ograničenja

Naš sistem procene kretanja koji sprovodimo kroz test treninge i pregled vaših video klipova omogućavaju nam da znamo šta su glavni prioriteti u treningu - Šta je moguće trenutno raditi i šta trebamo da radimo kako bi pravilno ojačali, iskorenili disproporcije u snazi i mobilnosti i učinili da od običnih rekreativaca kroz vreme postanete atlete!